Nowy Partner

Z wielką przyjemnością informujemy, iż Doktor Spondylus został Partnerem Medycznym Pogoń Szczecin Football Schools. To dla nas bardzo ważny moment, ponieważ zawiązujemy współpracę z zespołem doświadczonych specjalistów, dla których naczelną zasadą jest profilaktyka zdrowia i kompleksowa opieka medyczna.

Firma Spondylus od ponad 30 lat dba o zdrowie mieszkańców Pomorza Zachodniego i świadczy usługi z zakresu m.in. zaawansowanej diagnostyki wad postawy, rehabilitacji medycznej i fizjoterapii, fizykoterapii, medycyny sportowej, podologii, terapii estetycznej oraz zaopatrzenia medycznego z refundacją Narodowego Funduszu Zdrowia. Doktor Spondylus dysponuje zasobami pozwalającymi na terapię zarówno najmłodszych dzieci w wieku niemowlęcym, jak również osób dojrzałych oraz pozostających w wieku senioralnym.

Diagnostyka sportowa to kluczowy element profilaktyki zdrowotnej dla naszych młodych zawodników. Regularnie wykonywana pozwala z wyprzedzeniem reagować na wszelkie nieprawidłowości, zapobiegając poważnym kontuzjom, a w skrajnych przypadkach, chroniąc życie sportowca. Pozwala poprawić wydolność organizmu oraz osiągane wyniki sportowe. To także bardzo ważne działanie w sytuacji wznawiania treningów po dłuższym okresie ograniczonej aktywności fizycznej. Wiedza uzyskana w wyniku diagnostyki sportowej to znakomita podstawa do pracy nad poprawą wyników oraz osiągania sportowych sukcesów.

Przybijamy sportową piątkę i już wkrótce więcej informacji o wspólnych działaniach.